Sportul Studentesc a umilit pe St. Gall Aflata intr-un stagiu de pregatire in Antalya, Sportul Studentesc a invins ieri, cu 3-0 (1-0), pe FC St. Gall, penultima in clasamentul primei ligi elvetiene. Scorul a fost deschis de Mazilu, in minutul 28, du
Sportul Studentesc a umilit pe St. Gall
Aflata intr-un stagiu de pregatire in Antalya, Sportul Studentesc a invins ieri, cu 3-0 (1-0), pe FC St. Gall, penultima in clasamentul primei ligi elvetiene. Scorul a fost deschis de Mazilu, in minutul 28, dupa care, in repriza secunda, Bucur (a€™67) si T. Balan (a€™70) au spulberat incertitudinile privind echipa castigatoare. Antrenorul Sportului, Dan Petrescu, a inceput meciul cu urmatorul ""11"": Stanca - Ciupe, M. Calin, Secareanu, Rusu - S. Stancu, C. Lazar, Cruceru, T. Balan - M. Nae, Mazilu.
(Mihai Igirosanu)

Stranieri - Pasa de gol pentru Patrascu
Mijlocasul Bogdan Patrascu a dat pasa de gol in meciul pe care echipa sa, Piacenza, l-a castigat joi, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, in fata Modenei, in campionatul Italiei, Serie B. Patrascu a jucat tot meciul si a centrat la unicul gol inscris de Degano, in minutul 65. AC Torino, cu Paul Codrea titular in linia mediana, a terminat la egalitate, in deplasare, scor 0-0, partida cu Genoa. Codrea a evoluat pe toata durata intalnirii si a fost sanctionat cu un cartonas galben, dupa un fault destul de dur facut in cea de-a doua repriza.
Ancheta - Blaturi in Belgia
Parchetul din Hasselt, care ancheteaza un posibil caz de coruptie in campionatul Belgiei, a interogat ieri cinci jucatori, precum si pe fostul antrenor al formatiei Saint-Trond. Aceasta ancheta este urmarea unei plangeri depuse de FC Anvers, echipa retrogradata in divizia secunda la finalul sezonului trecut. Cazul a izbucnit dupa ce fostul atacant al lui FC Anvers, belgianul Patrick Goots, a afirmat ca Charleroi ar fi promis o prima jucatorilor de la Saint-Trond in cazul unei victorii in meciul cu echipa sa, pe 8 mai. Saint-Trond a castigat acel meci cu scorul de 2-1, iar FC Anvers a retrogradat.
Galatasaray - Hagi, interzis la vorba
Conducerea lui Galatasaray i-a interzis lui Gica Hagi sa mai sustina conferintele de presa pe care le organiza, de obicei, cu o zi inaintea meciurilor. ""Hagi va vorbi doar dupa meciuri"", a declarat responsabilul sectiei de fotbal a gruparii din Istanbul, Fatih Goksen. ""Regele"" considera normala decizia conducerii: ""Respect decizia conducerii"", a declarat antrenorul, care azi implineste varsta de 40 de ani.
""Poli"" Iasi - Camerunez sub Copou
Divizionara A ""Poli"" Iasi intentioneaza sa il achizitioneze pe camerunezul Clement Beaut, un mijlocas care va fi supus unor teste de antrenorul Ionut Popa in turneul din Italia. Acesta are 24 de ani si evolueaza ca mijlocas la inchidere. Beaut a fost campion olimpic cu nationala Camerunului in anul 2000 si a evoluat ultima data in Portugalia, la formatia Academica Coimbra.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.