Procurorii PNA l-au citat ieri pe fostul primar al Bacaului, Dumitru Sechelariu, pentru a i se aduce la cunostinta faptele din dosarul in care e cercetat pentru organizarea unor licitatii, si pentru atribuirea preferentiala a unor terenuri si lucrari
Procurorii PNA l-au citat ieri pe fostul primar al Bacaului, Dumitru Sechelariu, pentru a i se aduce la cunostinta faptele din dosarul in care e cercetat pentru organizarea unor licitatii, si pentru atribuirea preferentiala a unor terenuri si lucrari publice unor firme. Ei afirma ca au "date si indicii" ca, in exercitarea atributiilor de serviciu, in perioada in care a fost primar, Dumitru Sechelariu ar fi comis, cu buna stiinta, mai multe ilegalitati, pentru a obtine foloase materiale necuvenite pentru sine sau pentru altul. Dosarul e instrumentat de Sectia a II-a, (condusa de Alexandru Chiciu) si Anchete Speciale. Avocatul lui Sechelariu a cerut, ieri, amanarea audierii, pe motiv de boala a clientului lui. S-a stabilit o noua data: 9 februarie 2005, ora 10:00. Anchetatorii au dispus darea in consemn la frontiera a lui Sechelariu. Aceasta activitate pe dosarul "Seche" a avut loc in timp ce Amarie este incoltit intre doua scandaluri din care nu gaseste calea de iesire. (A.I.A.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.