Desi datoriile marilor contribuabili catre bugetul general consolidat au scazut, in ultimele trei luni ale anului trecut, de la circa 120 miliarde de lei la 95 miliarde potrivit datelor Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF), acestia mai
Desi datoriile marilor contribuabili catre bugetul general consolidat au scazut, in ultimele trei luni ale anului trecut, de la circa 120 miliarde de lei la 95 miliarde potrivit datelor Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF), acestia mai au inca restante.
Evidenta marilor contribuabili include companiile care nu au achitat, pana la sfarsitul lunii ianuarie, obligatiile datorate bugetului de stat, bugetului asigurarilor sociale de stat, fondului de asigurari sociale de sanatate si fondului de somaj.
Societatea cu cele mai mari datorii era Carom Onesti, cu aproximativ 8 miliarde de lei, urmata de Compania Nationala a Huilei - 5 miliarde de lei, Societatea pentru Inchiderea si Conservarea Minelor - 4 miliarde de lei, Termoelectrica - 3 miliarde de lei si Societatea Nationala de Cai Ferate CFR - 2 miliarde de lei.
In aceeasi perioada, restantele firmelor mici si mijlocii catre bugetele mentionate s-au diminuat de la 72.518 miliarde de lei la 70.523 miliarde de lei.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.