Daca v-ati pierdut certificatul de inmatriculare al autoturismului, v-a fost furat sau pur si simplu s-a deteriorat, trebuie sa solicitati la politie eliberarea unui duplicat. Iata ce documente trebuie sa depuneti la Serviciul Public Comunitar, respe
Daca v-ati pierdut certificatul de inmatriculare al autoturismului, v-a fost furat sau pur si simplu s-a deteriorat, trebuie sa solicitati la politie eliberarea unui duplicat. Iata ce documente trebuie sa depuneti la Serviciul Public Comunitar, respectiv Directia Generala de Evidenta Informatizata a Persoanei, sectorul Regim Permise de Conducere si inmatriculare a Vehiculelor, pentru a obtine un duplicat:
* actele de identitate ale solicitantului, original si copie xerox.
* cartea de identitate a vehiculului avand aplicata folia de secretizare (original).
* fisa de inmatriculare. La rubrica "observatii", se vor trece seria si numarul actului de identitate, codul numeric personal si semnaturile proprietarului (stampilata in cazul persoanelor juridice).
* vechiul certificat de inmatriculare deteriorat. in cazul furtului sau pierderii certificatului de inmatriculare, este necesara o adeverinta de la organul de politie din care rezulta furtul ori pierderea, precum si dovada de publicare in Monitorul Oficial al Romaniei a declararii nulitatii certificatului de inmatriculare.
* chitanta de plata, achitata la CEC, a contravalorii certificatului de inmatriculare.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.