Una dintre vedetele Local Kombat a vizitat ieri redactia ProSport, unde a dialogat cu fanii pe chat. Ofiterul SPP Daniel Ghita a trebuit sa faca fata unui adevarat tir de intrebari, din cele mai diverse. Bineinteles, cei mai multi au vrut sa afle can
Una dintre vedetele Local Kombat a vizitat ieri redactia ProSport, unde a dialogat cu fanii pe chat. Ofiterul SPP Daniel Ghita a trebuit sa faca fata unui adevarat tir de intrebari, din cele mai diverse. Bineinteles, cei mai multi au vrut sa afle cand va ajunge in finala K1. "Deocamdata sunt pe locul 63 in lume in K1, dar ca sa ajungi in finala de la Tokyo trebuie sa fii in top si sa ai parte de o promovare puternica, asa ca este nevoie de timp", a spus Ghita. Paradoxal, desi sustine doua antrenamente pe zi, de luni pana sambata, el reuseste sa faca fata si in Serviciul de Paza si Protectie, unde "nu ai timp de relaxare si esti mereu cu atentia incordata la maximum. Viata mi-o impart intre apararea presedintelui Romaniei si ring". Urmatoarea gala in care va participa Daniel Ghita e la Cluj, adversar fiindu-i un portughez.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.