Constructorul auto Ford Motor recheama in service aproape 800.000 de camionete si autoturisme de teren din cauza unor probleme la sistemul de comanda, au anuntat reprezentantii companiei. Porivit constructorului, defectiunea ar putea cauza scurtcircu
Constructorul auto Ford Motor recheama in service aproape 800.000 de camionete si autoturisme de teren din cauza unor probleme la sistemul de comanda, au anuntat reprezentantii companiei. Porivit constructorului, defectiunea ar putea cauza scurtcircuite, existand pericolul de declansare a unei aprinderi sub capota. Astfel, sunt rechemate in service 792.000 de unitati Ford F-150, Ford Expedition si Lincoln Navigator, produse in anul 2000. Sunt afectate, de asemenea, si modelele Supercrew Seria F, produse in acelasi an.
Compania va anunta, luna aceasta, proprietarii de autoturisme, iar dealerii vor dezactiva gratuit sistemul in cauza. O data ce compania va avea suficiente sisteme de control pentru inlocuirea celor cu probleme, proprietarii vor fi anuntati printr-o alta scrisoare pentru a se prezenta la service.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.