Presedintele Agentiei Nationale pentru Intreprinderile Mici si Mijlocii si Cooperatiei (ANIMMC), Eugen Ovidiu Chirovici, s-a intalnit ieri cu procurorul general al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, ocazie cu care s-a discut
Presedintele Agentiei Nationale pentru Intreprinderile Mici si Mijlocii si Cooperatiei (ANIMMC), Eugen Ovidiu Chirovici, s-a intalnit ieri cu procurorul general al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, ocazie cu care s-a discutat posibilitatea semnarii unui protocol intre cele doua institutii, informeaza agentia, citata de Rompres. Colaborarea dintre cele doua institutii vizeaza o analiza aprofundata a fenomenului sesizat de o serie de IMM-uri, cu privire la unele controale abuzive si preferentiale din partea autoritatilor abilitate. Pe viitor, Agentia si Parchetul vor colabora strans pentru inlaturarea acestor stari de fapt. In termen de 30 de zile, pe baza informatiilor furnizate de ANIMMC, se va realiza o prima analiza in acest sens la nivelul Parchetului General.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.