Peste 20 de caini care traiesc in adaposturile de animale din New York vor avea ocazia sa devina celebri pe Broadway, cu ocazia unui musical care va fi pus in curand in scena si care ii va avea drept protagonisti. Dupa cum informeaza Reuters.it, un c
Peste 20 de caini care traiesc in adaposturile de animale din New York vor avea ocazia sa devina celebri pe Broadway, cu ocazia unui musical care va fi pus in curand in scena si care ii va avea drept protagonisti. Dupa cum informeaza Reuters.it, un caine de vanatoare si un patruped din rasa Collie au castigat deja un rol in "Chitty Chitty Bang Bang", versiune teatrala a celebrului film, ce va fi lansata in aprilie pe Broadway, la Hilton Theater. Drept premiu pentru prestatiile lor, cainii selectionati vor locui, dupa ce au participat la spectacol, la o ferma din Connecticut, aflata in administrarea lui Bill Berloni, care se ocupa de 27 de ani de dresajul de caini din lumea show-bizz-ului. "Cainii care traiesc in adaposturile de animale vor invata mai repede si sunt mai recunoscatori pentru ca vin dupa experiente nefericite. Am 15 caini care au jucat in filme si seriale si toti vin din adaposturi", spune Berloni, care a descoperit si a dresat cainele protagonist in spectacolul "Annie", considerat cel mai longeviv actor patruped din istoria Broadway-ului.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.