Sensiblu si Mediplus, impreuna cu producatorii de medicamente Ozone Laboratories si Boots Healthcare International, deruleaza o actiune comuna de sprijinire a victimelor cutremurului din Asia. Astfel, Mediplus va dona antibiotice si vitamine in valoa
Sensiblu si Mediplus, impreuna cu producatorii de medicamente Ozone Laboratories si Boots Healthcare International, deruleaza o actiune comuna de sprijinire a victimelor cutremurului din Asia. Astfel, Mediplus va dona antibiotice si vitamine in valoare de un miliard de lei. Acestea vor fi transportate in Asia cu ajutorul Guvernului Romaniei, care a deschis un centru in vederea strangerii de fonduri si donatii pentru sinistratii din Asia.
Totodata, Sensiblu a initiat, in toate cele 110 farmacii ale sale din tara, o campanie de strangere de fonduri pentru populatia afectata de cutremurul din Asia. Acestei initiative i s-au alaturat producatorii de medicamente Boots si Ozone. Astfel, cinci la suta din valoarea produselor celor doua companii cumparate din farmaciile Sensiblu in perioada 24 ianuarie-28 februarie vor ajunge in zonele afectate din Asia. Companiile farmaceutice estimeaza ca, pe perioada unei luni, sa se stranga aproximativ 10.000 de euro.
La sfarsitul campaniei, intreaga suma stransa va fi donata unei organizatii internationale implicate in procesul de control al riscurilor aparitiei epidemiilor sau a oricaror altor riscuri care ar putea afecta sanatatea populatiei.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.