Trupa Sarmalele Reci a decis sa se implice in ajutorarea victimelor dezastrului produs la sfarsitul anului trecut in Asia de sud-est, sustinand un concert, duminica, la ora 17.00, la Sala Palatului. "Este o actiune binevenita prin care vom incerca sa
Trupa Sarmalele Reci a decis sa se implice in ajutorarea victimelor dezastrului produs la sfarsitul anului trecut in Asia de sud-est, sustinand un concert, duminica, la ora 17.00, la Sala Palatului. "Este o actiune binevenita prin care vom incerca sa mobilizam oameni adesea mult prea prinsi in propriile lor probleme. Vom incerca sa-i scoatem din egoismul cotidian si sa-i facem sa se gandeasca putin si la semenii loviti de soarta, precum sunt acum cei din Asia. Aceasta e totodata un bun exercitiu pentru omul occidental care traieste intr-o societate cu un nivel de bunastare mai ridicat decat in multe zone din Asia", a spus solistul Zoli Andras.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.