Actiunile grupului austriac S&T, important furnizor european de servicii de tehnologia informatiei, din care face parte si S&T Romania, au realizat anul trecut cea mai mare performanta la principala categorie de cotare a Bursei de Valori din Viena. P
Actiunile grupului austriac S&T, important furnizor european de servicii de tehnologia informatiei, din care face parte si S&T Romania, au realizat anul trecut cea mai mare performanta la principala categorie de cotare a Bursei de Valori din Viena. Pretul actiunilor aproape s-a triplat, crescand cu 165 la suta, de la 6,8 euro pe actiune la sfarsitul anului 2003, la 18 euro la sfarsitul lui 2004, se arata intr-un comunicat al grupului. Astfel, inca din primul an de listare, S&T a depasit cu mult performanta Bursei vieneze in ansamblu. Cresterea cotatiei S&T a fost spectaculoasa in ultimul trimestru al anului, cand pretul actiunilor a crescut cu peste 100 la suta, atingand un maxim istoric de 21,9 euro in primele zile ale lunii ianuarie 2005. "S&T Romania, centru de coordonare pentru S&T Regiunea Sud, a avut o contributie importanta la rezultatele generale ale anului trecut, fiind in acelasi timp una dintre cele mai dinamice filiale ale grupului", a declarat Dan Roman, director general S&T Regiunea Sud, S&T este listata la prima categorie a Bursei vieneze si are in prezent o capitalizare de peste 75 milioane de euro.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.