Singurul roman din Primera Division, Gheorghe Craioveanu, a confirmat forma buna pe care o traverseaza in partida sustinuta miercuri seara impotriva celor de la Osasuna, contand pentru returul optimilor de finala ale Cupei Spaniei. Dupa ce in prima m
Singurul roman din Primera Division, Gheorghe Craioveanu, a confirmat forma buna pe care o traverseaza in partida sustinuta miercuri seara impotriva celor de la Osasuna, contand pentru returul optimilor de finala ale Cupei Spaniei. Dupa ce in prima mansa pierduse cu 2-0, Getafe a demarat puternic, deschizand scorul in minutul 10, prin fostul varf al Universitatii Craiova. Egalata apoi la unu, echipa lui "Gika", asa cum este alintat Craioveanu, a revenit pe tabela pana la 3-1, dar n-a mai avut forta sa marcheze punctul calificarii, incasand pe final si golul de 3-2. inlocuit in minutul 78 de Gallardo, Craioveanu (37 de ani) a fost aclamat de intreaga arena, publicul incercand in acest fel sa-l determine pe roman sa nu se retraga din activitate la sfarsitul sezonului, asa cum a anuntat la inceputul lunii ianuarie.
in Cupa Belgiei, Marius Mitu si echipa sa, Lierse, au facut spectacol la Eupen, unde au surclasat divizionara secunda din localitate cu scorul de 7-0! in minutul 27 al confruntarii, Mitu a reusit golul cu numarul patru al lui Lierse.
in aceeasi competitie, Mons - Beerschot 0-1, dar Jeremie Njock n-a evoluat pentru gazde, camerunezul neprimind cartea verde de la Universitatea Craiova.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.