Pregatirile pentru mega-show-ul "Cei mai iubiti" au intrat pe linie dreapta. Spectacolul care va fi difuzat sambata seara pe TVR 1 este o adevarata parada a celebritatilor din Romania. Cel mai urmarit spectacol de televiziune din Romania pe anul 2004
Pregatirile pentru mega-show-ul "Cei mai iubiti" au intrat pe linie dreapta. Spectacolul care va fi difuzat sambata seara pe TVR 1 este o adevarata parada a celebritatilor din Romania. Cel mai urmarit spectacol de televiziune din Romania pe anul 2004 - Cei mai iubiti - este un regal care-i aduce in fata telespectatorilor nu neaparat pe cei mai frumosi, mai talentati, ci pur si simplu pe cei mai iubiti.
Editia din acest an a show-ului, cea de-a treia, va fi onorata de prezenta unui oaspete de onoare - Ruslana, castigatoarea de anul trecut a Eurovisionului. Sprintara ucraineanca a a rupt gura targului anul trecut la Istanbul cu melodia "Wild Dances", piesa pe care le-o va canta si telespectatorilor galei "Cei mai iubiti". Laureata a discului de platina in tara ei de origine, Ucraina, Ruslana a vandut peste 170.000 de copii din albumul "Wild Dances". (D.L.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.