Morariu se va intalni cu Jacques Rogge Presedintele COSR, Octavian Morariu, se va intalni, pe 27 ianuarie, la Lausanne, cu presedintele CIO, Jacques Rogge, unde ii va prezenta acestuia strategia de dezvoltare a forului pe care il conduce. Printre pu
Morariu se va intalni cu Jacques Rogge
Presedintele COSR, Octavian Morariu, se va intalni, pe 27 ianuarie, la Lausanne, cu presedintele CIO, Jacques Rogge, unde ii va prezenta acestuia strategia de dezvoltare a forului pe care il conduce. Printre punctele in discutie vor figura participarea Romaniei la cea de-a 20-a editie a JO de iarna, Torino 2006, si la J.O. de vara, din 2008, de la Beijing, precum si aspecte ale colaborarii dintre cele doua foruri olimpice. In alta ordine de idei, Comisia Tehnica a COSR a stabilit componenta primului lot olimpic pentru Beijing, cel al FR Atletism.

Australian Open - Pavel, in turul doi si la ""dublu""
Perechea Andrei Pavel/ Tomas Berdych s-a calificat in turul doi al probei de dublu de la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului. Cei doi jucatori au invins, in runda inaugurala, cu scorul de 7-6 (7/2), 6-4, cuplul Ivo Karlovici/ Tom Vanhoudt si vor juca in faza urmatoare a competitiei cu invingatorii partidei dintre perechea Tomas Cibulec/ Dominik Hrbaty si cuplul Wayne Arthurs/ Paul Hanley, cap de serie numarul 8.
FIFA - Tricolorii sunt pe locul 28
Echipa nationala a Romaniei ocupa locul 28, cu 664 de puncte, in clasamentul FIFA Coca-Cola dat publicitatii la Nyon, urcand o pozitie si depasind reprezentativa Arabiei Saudite. Adversarele noastre in preliminariile CM din 2006 ocupa urmatoarele pozitii: Cehia - 4, Olanda - 6, Finlanda - 43, Macedonia - 93, Armenia - 120, si Andorra - 141.
UEFA - Fara romani in echipa anului
UEFA a anuntat echipa anului 2004, stabilita in urma unui sondaj efectuat pe site-ul oficial al forului european. Aceasta este alcatuita din: Gianluigi Buffon (Juventus) - Cafu (AC Milan), Ricardo Carvalho (Chelsea), Alessandro Nesta (AC Milan), Ashley Cole (Arsenal) - Cristiano Ronaldo (Manchester United), Maniche (FC Porto), Ronaldinho (FC Barcelona), Pavel Nedved (Juventus) - Thierry Henry (Arsenal), Andrei Sevcenko (AC Milan). Antrenorul acestei echipe a fost desemnat Jose Mourinho, de la Chelsea.
Otelul - Mihai Stoichita pune conditii
Mihai Stoichita conditioneaza semnarea unui contract cu Otelul de investirea a 500.000-600.000 de dolari pentru transferul a cinci jucatori inaintea returului. De asemenea, tehnicianul mai vrea un milion de dolari pentru aducerea altor patru jucatori in vara. Stoichita, care s-a intalnit, marti seara, cu presedintele clubului galatean, Viorel Anghelinei, i-ar dori sub comanda sa, printre altii, pe fostii sai elevi de la nationala Armeniei, mijlocasul David Grigoryan, de la Mika Ashtarak, si pe atacantul Artavazd Karamyan, de la Rapid.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.