Vanda Vlasov, sora geamana a designerului Ingrid Vlasov, a legat de cateva luni o frumoasa poveste de dragoste cu unul din politicienii de viitor ai Romaniei: ministrul Cristian David, senator de Vaslui si membru marcant al PNL. Frumoasa Vanda spune

Vanda Vlasov, sora geamana a designerului Ingrid Vlasov, a legat de cateva luni o frumoasa poveste de dragoste cu unul din politicienii de viitor ai Romaniei: ministrul Cristian David, senator de Vaslui si membru marcant al PNL. Frumoasa Vanda spune ca a fost dragoste la prima vedere si cea care i-a unit a fost politica, pentru ca amandoi fac parte din acelasi partid. in prezent, ei locuiesc impreuna, au aceleasi preocupari si formeaza unul din cele mai frumoase cupluri din politica romaneasca. De mai multi ani, Vanda Vlasov se ocupa impreuna cu sora sa de design vestimentar, gemenele avand deja cateva magazine in toata tara. in ultimii ani, Vanda s-a orientat catre politica si avocatura, astfel ca a urmat Dreptul, si-a dat doctoratul si de ceva timp s-a inscris in PNL.
Preocupata de politica externa, Vanda a avut ocazia sa-l cunoasca pe Cristian David, pe atunci presedintele Comisiei de politica externa. "A fost dragoste la prima vedere", povesteste Vanda, care recunoaste ca a fost atrasa de personalitatea politicianului. "E un barbat inteligent, care stie ce vrea si m-a cucerit prin stilul sau. M-a cucerit fara sa vrea, spre deosebire de altii care incercand n-au reusit. S-a intamplat pur si simplu. Ne-am intalnit pentru o discutie de 10 minute si am stat de vorba patru ore."
Politicianul spune ca a fost atras de sinceritatea ei, de deschiderea ei catre comunicare.
"Este o persoana deschisa, comunicativa, foarte placuta si foarte frumoasa. Nu o mai vazusem pana atunci. Asta se intampla in luna august a anului trecut si de atunci suntem impreuna". Sarbatorile i-au gasit pe cei doi impreuna la Sinaia, unde Vanda l-a urmat la sedinta de guvern. El i-a daruit cu ocazia Sarbatorilor un frumos inel cu diamante montate in aur alb impletit cu aur galben. "Am vrut ca Sarbatorile sa fie cu adevarat speciale pentru noi. Am avut ocazia sa stam mai mult timp impreuna pentru ca de obicei suntem foarte ocupati", povesteste ministrul. Chiar daca nu au discutat pe tema casatoriei, cei doi nu exclud aceasta posibilitate. "Inelul a fost un cadou de Craciun, nicidecum de logodna. Suntem foarte indragostiti si ne este bine asa deocamdata. Avem preocupari comune si chiar imi doresc sa urmez o cariera politica. As vrea sa-mi deschid si un birou de avocatura in Bucuresti", spune Vanda, care tocmai si-a dat doctoratul in "Filozofia dreptului".

Cine e el?

Cristian David este membru PNL si ocupa functia de ministru delegat pentru controlul implementarii programelor cu finantare internationala si urmarirea aplicarii acquis-ului comunitar in guvernul Tariceanu.
S-a nascut la 26 decembrie 1967, e divortat si a absolvit Facultatea de Statistica, Cibernetica si Informatica Economica din cadrul ASE Bucuresti, fiind si lector universitar.

Cine e ea?

Vanda Vlasov (33 de ani) s-a lansat in moda acum zece ani. De curand a terminat Dreptul, si-a sustinut doctoratul in Filosofia dreptului, si de mai bine de un an e membru al PNL, urmand traditia politica a familiei sale. in prezent Vanda intentioneaza sa-si deschida un birou de avocatura in Bucuresti si sa urmeze o cariera a politica. Vanda a fost casatorita patru ani cu un coleg de facultate, mariaj care s-a incheiat cu noua ani in urma.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.