Rusoaica Svetlana Kuznetova (foto), castigatoarea de anul trecut de la US Open, a fost depistata pozitiv la efedrina in timpul unui control antidoping efectuat in luna decembrie, in timpul turneului demonstrativ de la Charleroi. Ea a fost instiintata
Rusoaica Svetlana Kuznetova (foto), castigatoarea de anul trecut de la US Open, a fost depistata pozitiv la efedrina in timpul unui control antidoping efectuat in luna decembrie, in timpul turneului demonstrativ de la Charleroi. Ea a fost instiintata de acest lucru printr-un SMS si a explicat folosirea substantei interzise prin faptul ca a luat un medicament impotriva racelii.
"stiu ca sunt nevinovata si nu voi permite ca aceste acuzatii iresponsabile sa-mi perturbe evolutia la Openul Australiei. Am fost testata de peste zece ori numai in 2004 si nu am fost niciodata depistata pozitiv", a declarat jucatoarea, care a fost desemnata cap de serie numarul 5 in cadrul turneului australian, la care s-a calificat deja in turul secund.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.