Serviciile secrete americane au luat masuri de securitate mai stricte inaintea ceremoniei de inaugurare a unui nou mandat al presedintelui George W. Bush. Se asteapta ca al-Qaida sa foloseasca lumuzine parcate, pe post de explozibil. Informatiile des
Serviciile secrete americane au luat masuri de securitate mai stricte inaintea ceremoniei de inaugurare a unui nou mandat al presedintelui George W. Bush. Se asteapta ca al-Qaida sa foloseasca lumuzine parcate, pe post de explozibil. Informatiile despre acest tip de atacuri au fost gasite anul trecut intr-un document apartinand organizatiei teroriste.
in document se recomanda folosirea acestor autovehicule pentru ca nu provoaca suspiciuni si pot fi parcate oriunde. Documentul sugereaza ca exploziile sa fie produse de gaz comprimat, depozitat in cilindri galbeni pentru a crea impresia ca s-a folosit gaz toxic, ceea ce ar duce la crearea panicii.
Al-Qaida a folosit tehnici similare in atentatele teroriste din Tanzania, in 1998 si in atacul asupra unei sina-gogi tunisiene, in 2002.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.