Nationala masculina s-a impus sambata, la Tallin, cu 31-22 (14-9) si e ca si calificata in play-off-ul CE 2006. Elevii pregatiti de Lucian Rasnita, Petre Ivanescu si Nicolae Munteanu mai au nevoie de doua victorii in fata minusculei reprezentative a
Nationala masculina s-a impus sambata, la Tallin, cu 31-22 (14-9) si e ca si calificata in play-off-ul CE 2006. Elevii pregatiti de Lucian Rasnita, Petre Ivanescu si Nicolae Munteanu mai au nevoie de doua victorii in fata minusculei reprezentative a Luxemburgului, in "dubla" programata la Oradea la 20 si 21 ianuarie, pentru a accede in play-off-ul de calificare la Europenele din Elvetia. Meciurile de baraj pentru calificarea la CE vor avea loc in luna iunie. Adversarii "tricolorilor" ar putea fi Cehia, Spania, Franta, Grecia, Islanda, Norvegia, Serbia & Muntenegru sau Suedia, echipe - cap de serie, sau chiar o echipa calificata din grupele preliminare.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.