Unele vedete au cautat sa-si faca site-uri cat mai originale, punandu-si la incercare creativitatea. Au fost artisti care au lansat concursuri cu premii sau chiar au oferit posibilitatea de a avea o adresa de e-mail unde se regaseste si numele vedete
Unele vedete au cautat sa-si faca site-uri cat mai originale, punandu-si la incercare creativitatea. Au fost artisti care au lansat concursuri cu premii sau chiar au oferit posibilitatea de a avea o adresa de e-mail unde se regaseste si numele vedetei preferate. Membrii formatiei K1 au avut o idee si mai ingenioasa: si-au construit site-ul sub forma unui joc pe calculator cu personaje legendare, interpretate chiar de ei. Astfel Radu, Mircea si Danny sunt trei cavaleri care ne introduc in atmosfera misterioasa a unui castel cu multe incaperi secrete... Cei care sunt dornici sa accepte provocarea o pot face accesand www.k1.ro.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.