Echipa "tricolora" a plecat joi spre Tallin si va sustine astazi, contra Estoniei, de la ora 13.00, ora Romaniei, meciul decisiv pentru intrarea in play-off de calificare la Campionatul European din Elvetia. Pentru a nu sta la mana intelegerilor dint

Echipa "tricolora" a plecat joi spre Tallin si va sustine astazi, contra Estoniei, de la ora 13.00, ora Romaniei, meciul decisiv pentru intrarea in play-off de calificare la Campionatul European din Elvetia. Pentru a nu sta la mana intelegerilor dintre estoni si ucraineni, partenerii de grupa, elevii pregatiti de Lucian Rasnita, Petre Ivanescu si Nicolae Munteanu trebuie sa invinga. Ultimele doua partide din grupa, de pe 21 si 22 ianuarie, cu Luxemburg, sunt formalitati pentru handbalistii romani, mai ales ca jucatorii din Ducat au acceptat ca ambele meciuri sa aiba loc la Oradea.
"La Tallin, e un meci de totul sau nimic. E ca intr-un razboi. Cineva trebuie sa piara!", a decretat Eremia Paraianu, radiografiind perfect importanta partidei.

intelegere ex-sovietica

Estonia si Ucraina s-au inteles sa joace ambele lor partide la Tallin. in cazul in care balticii "fura" Romaniei un punct, probabil ca nu va fi o problema pentru ei sa castige trei din "dubla" cu prietenii de la Kiev, intrati practic in faza urmatoare a calificarilor. "Doamne-Fereste sa pierdem vreun punct acolo si sa ajungem la mana rezultatelor. Trebuie sa batem cu orice pret!", a conchis Rica Paraianu, pivotul nationalei.
Doi absenti. "Tricolorii" au plecat joi cu autocarul spre Budapesta, unde au innoptat, iar ieri au luat avionul de Tallin, cursa cu escala la Praga. Titularul postului de inter dreapta, Rares Fortuneanu, care are o tendinita la bratul de aruncare si portarul Razvan Cenusa au fost lasati acasa. Desi are o contuzie destul de serioasa, capitanul Paraianu va fi pe teren.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.