Bogdan Adrian Panait este noul secretar de stat pentru protectia minorilor, fiind numit de Guvern sef al Autoritatii Nationale pentru Protectia Copilului. Bogdan Panait - care lucreaza din 1994 in cadrul Autoritatii pentru protectia copilului - o inl
Bogdan Adrian Panait este noul secretar de stat pentru protectia minorilor, fiind numit de Guvern sef al Autoritatii Nationale pentru Protectia Copilului. Bogdan Panait - care lucreaza din 1994 in cadrul Autoritatii pentru protectia copilului - o inlocuieste in functie pe Gabriela Coman. Panait este nascut in 9 martie 1959, este casatorit si are doi copii. Este absolvent al Academiei de Studii Economice - Facultatea de Economia Constructiilor si Transporturilor, lucrand de mai multi ani in domeniul problemelor sociale. In perioada 1988-1986, Bogdan Panait a lucrat ca economist la Trustul de Lucrari Speciale, dupa care, pana in 1991, a fost economist la Oficiul de Asistenta Sociala din cadrul Directiei de Munca si Protectie Sociala a Municipiului Bucuresti. Incepind din 1991, a fost sef al Oficiului, pana in 1994, cand a inceput sa lucreze la Autoritatea Nationala pentru Protectia Copilului si Adoptie. Noul secretar de stat a ocupat, in timp, mai multe functii in cadrul Autoritatii Nationale pentru Protectia Drepturilor Copilului, fiind director, secretar general si sef al Corpului de Control si Audit din cadrul Autoritatii. Din aprilie 2002 este Coordonator Programe Asociatia "Pentru Copiii Nostri".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.