Echipa KissFM s-a mutat cu studio, catel si purcel la Predeal. Carcotasii, sensibilizati de problemele soferilor legate de faimoasele roviniete, au hotarat sa ia problema in mainile lor. Si cum Patrula Street Boy isi cam iesise din ritm in perioada S
Echipa KissFM s-a mutat cu studio, catel si purcel la Predeal. Carcotasii, sensibilizati de problemele soferilor legate de faimoasele roviniete, au hotarat sa ia problema in mainile lor. Si cum Patrula Street Boy isi cam iesise din ritm in perioada Sarbatorilor, Huidu si Gainusa le-au trasat o sarcina extrem de importanta: distribuirea de kissviniete soferilor care trec prin Predeal. Asa ca Dezbracatu' si Pustiu' au trecut constiinciosi la treaba impartind kissviniete soferilor. Acestea sunt niste autocolante cu logo-ul KissFM inscriptionat, de dimensiuni aproximativ egale cu cele ale unei roviniete. Ele nu dau aceleasi drepturi posesorilor ca si rovinietele distribuite de Ministerul Transporturilor, in schimb atesta un lucru mult mai important: calitatea de ascultator KissFM. (L.I.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.