Un individ care a dat bani trecatorilor, pe o strada aglomerata din Hong Kong, este cautat de politisti, care vor sa se asigure ca omul era perfect constient de ceea ce facea, transmite Mediafax, citand un purtator de cuvant al Politiei. Barbatul, in
Un individ care a dat bani trecatorilor, pe o strada aglomerata din Hong Kong, este cautat de politisti, care vor sa se asigure ca omul era perfect constient de ceea ce facea, transmite Mediafax, citand un purtator de cuvant al Politiei. Barbatul, in varsta de aproximativ 40 de ani, a oferit cel putin sapte bancnote de cate o mie de dolari Hong Kong (125 de dolari americani) unor persoane care circulau pe o strada din Mongkok, un cartier foarte populat. "Am fost alertati de sapte persoane care au vrut sa returneze banii, dar credem ca individul a dat bani mai multor oameni", a declarat purtatorul de cuvant al politiei. Politia a precizat ca nu sunt bancnote false si, potrivit primelor investigatii, banii nu provin din vreun jaf. "Vrem doar sa ne asiguram ca nu a actionat sub constrangere sau in stare de ebrietate ori sub influenta drogurilor", a precizat politia. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.