PRIVATIZARE CEC. Banca de investitii JPMorgan va asigura consultanta pentru privatizarea Casei de Economii si Consemnatiuni (CEC). Decizia fost luata in urma negocierilor pe care comisia de privatizare a CEC le-a avut cu JPMorgan, care isi va incepe

PRIVATIZARE CEC. Banca de investitii JPMorgan va asigura consultanta pentru privatizarea Casei de Economii si Consemnatiuni (CEC). Decizia fost luata in urma negocierilor pe care comisia de privatizare a CEC le-a avut cu JPMorgan, care isi va incepe activitatea pana la sfarsitul lunii ianuarie. Strategia de privatizare va fi stabilita de Executiv, care va face referire la formula de vanzare, procentul din capitalul social care va fi oferit spre achizitie potentialilor investitori si obiectul de activitate al CEC dupa acest proces.

PIATA. Agentia de turism CMB Travel si-a propus pentru acest an o cifra de afaceri de 6,5 milioane de euro, cu 33% mai mult decat in 2004, cresterea avand la baza dublarea veniturilor provenite de la clientii straini si dezvoltarea relatiilor cu companiile. ""Pentru anul trecut, estimarile noastre indica o cifra de afaceri de 4,8 milioane de euro, in urcare cu 27,5% fata de 2003. In acest an, mizam pe o majorare cu 33% a veniturilor, pe baza aportului noului departament de corporate si a activitatii de incoming"", a declarat presedintele agentiei, Cristian Balcescu.

AUTO. Vanzarile Skoda pe piata romaneasca au avansat anul trecut cu 19,4% fata de anul 2003, pana la nivelul-record de 7.570 de unitati. Volumul vanzarilor din 2004 a fost de aproape 14 ori mai ridicat decat cel din 1998, anul lansarii noilor modele ale marcii in Romania. Potrivit Porsche Romania, cresterea vanzarilor a fost stimulata de investitiile realizate de dealerii Skoda pentru dezvoltarea retelei de show-room-uri si asigurarea serviciilor post-vanzare, care au ajuns, anul trecut, la aproape 14 milioane de euro.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.