Portarul Cristian Munteanu s-a prezentat ieri la vizita medicala efectuata de lotul lui FC Dinamo la Institutul National de Medicina Sportiva cu proba de urina de acasa. Munteanu a sosit la INMS in jurul orei 8.45, cu o punga in care se afla un recip
Portarul Cristian Munteanu s-a prezentat ieri la vizita medicala efectuata de lotul lui FC Dinamo la Institutul National de Medicina Sportiva cu proba de urina de acasa. Munteanu a sosit la INMS in jurul orei 8.45, cu o punga in care se afla un recipient de plastic de doi litri continand proba de urina necesara efectuarii analizelor. Portarul echipei din Soseua Stefan cel Mare a declarat ca i-a fost mult mai usor sa recolteze proba acasa. "E mai liniste acasa si ma simt mai confortabil. Nu pot sa dau probe la comanda", a precizat Munteanu. Desi medicii de la INMS au spus ca "nu sunt probleme la Dinamo", se pare ca "Babicu" va repeta proba, de data aceasta in mod "oficial". Ceilalti jucatori dinamovisti au recoltat probele de urina la INMS. (RZS)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.