Atentionarile meteorologilor se mentin, temperaturile continuand sa scada in toata tara. Unul dintre cele mai afectate judete este Bistrita-Nasaud. Pentru azi si maine se anunta ninsori pe arii extinse, iar temperaturile maxime nu vor depasi 6 grade.
Atentionarile meteorologilor se mentin, temperaturile continuand sa scada in toata tara. Unul dintre cele mai afectate judete este Bistrita-Nasaud. Pentru azi si maine se anunta ninsori pe arii extinse, iar temperaturile maxime nu vor depasi 6 grade.Iarna s-a instalat din nou in judetul Bistrita-Nasaud, unde temperaturile au coborat la minus 10 grade Celsius, cele mai mici valori inregistrandu-se la Straja. Locuitorii municipiului Bistrita au avut parte joi de prima ninsoare din ultimele trei saptamani. Valul dens de ceata instalat pe litoralul romanesc la primele ore ale diminetii de joi a impus suspendarea tuturor operatiunilor portuare si de navigatie. Pentru azi si maine, meteorologii anunta racirea vremii si ninsori in Crisana, Maramures, Transilvania si Moldova. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 0 si 6 grade, iar cele minime intre -6 si 0 grade.
si in Capitala vremea se va raci si vor cadea precipitatii sub forma de ploaie, iar noaptea sub forma de ninsoare.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.