De astazi, in fiecare joi seara, de la orele 20.00, Prima TV va propune o noua emisiune in care se vor prezenta si explica unele fenomene incredibile. "Vindecari miraculoase" se adreseaza in egala masura celor care sunt in suferinta si celor sanatosi
De astazi, in fiecare joi seara, de la orele 20.00, Prima TV va propune o noua emisiune in care se vor prezenta si explica unele fenomene incredibile. "Vindecari miraculoase" se adreseaza in egala masura celor care sunt in suferinta si celor sanatosi, celor care cred sau nu in miracole. Vor fi prezentate cazurile care, din punct de vedere medical, erau fara speranta, dar care, in mod miraculos, s-au vindecat. Nu este vorba despre persoane care au apelat la ajutorul bioterapeutilor, al vrajitoarelor sau la alte metode de acest gen, ci despre persoane care au trait experiente paranormale inainte de a se vindeca. Vise, aparitii, viziuni, decorporalizari, come sau viziuni despre vietile anterioare, toate acestea vor fi analizate si descifrate de catre clarvazatorul Ian. Acesta va incerca sa descopere de unde vin aceste minuni, astfel incat oamenii sa inteleaga "cine" sau "ce" le-a salvat viata. Cei care apeleaza la ajutorul lui Ian vor invata sa aiba incredere in ei si mai ales vor afla ca boala nu exista, ea fiind doar raul pe care fiecare dintre noi il accepta. (L.I.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.