"Fahrenheit 9/11", documentarul anti-Bush al lui Michael Moore, a fost desemnat cel mai bun film al anului 2004 la People's Choice Awards, iar un alt film controversat, "Patimile lui Hristos", regizat de Mel Gibson, a castigat premiul pentru cea mai
"Fahrenheit 9/11", documentarul anti-Bush al lui Michael Moore, a fost desemnat cel mai bun film al anului 2004 la People's Choice Awards, iar un alt film controversat, "Patimile lui Hristos", regizat de Mel Gibson, a castigat premiul pentru cea mai buna drama, in cadrul galei desfasurate duminica seara la Los Angeles.
Pentru a zecea oara consecutiv, Julia Roberts este actrita preferata a americanilor, iar Johnny Depp a triumfat la categoria cel mai bun actor. "Shrek 2" este cel mai bun film de animatie si cea mai buna comedie a anului 2004.
Nominalizarile pentru People's Choice Awards au fost stabilite conform optiunilor a 6.000 de cititori ai revistei Entertainment Weekly, iar castigatorii au fost desemnati prin vot on-line de 21 de milioane de oameni.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.