Eurial Leasing a finantat, anul trecut, achizitia a 2.973 de autovehicule Peugeot, in valoare totala de circa 41,2 milioane de euro, reprezentand circa 40% din totalul masinilor Peugeot comercializate pe piata romaneasca, a declarat agentiei Mediafax
Eurial Leasing a finantat, anul trecut, achizitia a 2.973 de autovehicule Peugeot, in valoare totala de circa 41,2 milioane de euro, reprezentand circa 40% din totalul masinilor Peugeot comercializate pe piata romaneasca, a declarat agentiei Mediafax directorul general al companiei, Adrian Stoica.
Aproape 80% din vehiculele finantate au fost autoturisme, iar restul autoutilitare.
La finele anului trecut, compania si-a majorat capitalul social cu 5 miliarde lei, pana la 15 miliarde lei, pentru sustinerea activitatii de finantare.
"Majorarea de capital face parte din strategia de dezvoltare a societatii noastre, fiind o decizie fireasca a asociatilor din punct de vedere al raportului dintre active si capitalul social", a precizat Stoica. Eurial Leasing a inceput sa functioneze la inceputul anului 2004 ca partener de finantare in leasing pentru importatorul general al autovehiculelor Peugeot, Trust Motors.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.