Handbalistele de la Selmont s-au calificat fara emotii in optimile de finala ale Cupei Challenge dupa ce si-au zdrobit adversarele in primele doua partide ale grupei B, gazduite chiar de Sala Sporturilor din Baia Mare. Selmont, care a disputat o fina
Handbalistele de la Selmont s-au calificat fara emotii in optimile de finala ale Cupei Challenge dupa ce si-au zdrobit adversarele in primele doua partide ale grupei B, gazduite chiar de Sala Sporturilor din Baia Mare. Selmont, care a disputat o finala Challenge Cup in 2003, a invins formatia elvetiana LK Zug cu 37-28 (23-10) si echipa macedoneana RK Skopje cu 31-21 (21-6). Principalele marcatoare pentru Selmont au fost: Geiger (6 goluri), Kengyel (4) si Jenica Pop (4). Ieri, Selmont - HC Florgarden 28-25, insa ambele echipe au acces in turul IV. Cealalta reprezentanta a Romaniei in Challenge Cup, Oltchim Rm. Valcea, va intra in competitie direct in faza "optimilor".


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.