O banda formata din sase constanteni, dintre care trei studenti, a pus pe jar autoritatile. Operatiunea ilegala s-a facut prin intermediul mai multor carduri falsificate, zilnic, tinerii reusind sa scoata din bancomate cate o mie de euro. Politistii
O banda formata din sase constanteni, dintre care trei studenti, a pus pe jar autoritatile. Operatiunea ilegala s-a facut prin intermediul mai multor carduri falsificate, zilnic, tinerii reusind sa scoata din bancomate cate o mie de euro. Politistii Centrului Zonal de Combatere a Crimei Organizate (CZCCOA) Constanta au capturat, vineri noaptea, reteaua de falsificatori de carduri, dupa ce zeci de cetateni din Europa si Statele Unite au fost pacaliti cu sute de mii de euro si dolari.
De la domiciliile acestora au fost confiscate peste 70 de carti de credit, 2 aparate de citire - scriere a cardurilor , 7 bucati aparatura P.S.I. si un laptop de ultima generatie.
Se pare ca reteaua era urmarita din luna octombrie, politistii reusind in acest timp sa probeze activitatea infractionala a celor implicati. In fapt, autorii reuseau sa fure codul secret al cartilor de credit, pe care il imprimau pe carduri noi si scoteau, ulterior, banii din bancomatele constantene.
Autorii, care fac parte din familii instarite (unul fiu de colonel si altul fiul unui patron al unei firme de shipping) sunt cercetati in stare de libertate.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.