Conform politistilor italieni, femeia de 50 de ani a fost legata de rapitori de un pat intr-un garaj de camioane si a facut stop cardiac din cauza spaimei. Politistii au presupus ca victima suferea de cardiopatie. Femeia care a fost sechestrata de
Conform politistilor italieni, femeia de 50 de ani a fost legata de rapitori de un pat intr-un garaj de camioane si a facut stop cardiac din cauza spaimei. Politistii au presupus ca victima suferea de cardiopatie.
Femeia care a fost sechestrata de romani era administratorul unui depozit aflat pe via Grotte di Gregna. Impreuna cu ea, victime ale atacului au mai fost doi autisti, unul dintre ei sotul femeii, si doi soferi de camion care incarcau marfa. Romanii incercau sa jefuiasca un camion cu obiecte electronice, informeaza cotidianul Roma One. Sotul femeii decedate si cei doi soferi de camion, un italian de 43 de ani si un roman de 31, se afla acum la Spitalul Sandro Pertini din Roma. Anchetatorii italieni sunt inca in cautarea bandei. Ei l-au interogat, intre timp, pe patronul depozitului, care a spus ca nu a fost amenintat si nu a mai fost jefuit. (Ana-Maria Luca)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.