Saiga 12 C este o pusca puternica, cu un calibru 12x76 Magnum. Teorertic poate fi dotata cu o magazie de opt unitati, dar dupa cum se stie acest lucru nu este legal. Are o lungime de 1.060 mm si o greutate de aproximativ 3.600 grame. Este relativ uso
Saiga 12 C este o pusca puternica, cu un calibru 12x76 Magnum. Teorertic poate fi dotata cu o magazie de opt unitati, dar dupa cum se stie acest lucru nu este legal. Are o lungime de 1.060 mm si o greutate de aproximativ 3.600 grame. Este relativ usor de intretinut si are o precizie acceptabila. A fost conceputa in special pentru vanatoarea la animale de talie medie, dar poate fi folosita si la pasari. Carabina trage cate un glont, reincarcarea fiind automata.
Mecanismul de reincarcare lucreaza pe principiul eliminarii gazelor de praf prin gaura din peretele tevii. Poate fi utilizata cu succes la temperaturi de la minus 30 la plus 50 grade Celsius si in orice conditii climaterice.

Curierul National

Sursa: Curierul NationalTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.