Nevrozele sunt tulburari psihice, de obicei reversibile, care apar in special in urma suprasolicitarii sistemului nervos. Pentru vindecarea acestor afectiuni, medicii naturisti recomanda tratamentul pe baza de plante medicinale asociat cu administrar
Nevrozele sunt tulburari psihice, de obicei reversibile, care apar in special in urma suprasolicitarii sistemului nervos. Pentru vindecarea acestor afectiuni, medicii naturisti recomanda tratamentul pe baza de plante medicinale asociat cu administrarea de magneziu, cobalt, litiu, siliciu si vitamine. Unul din cele mai cunoscute remedii este infuzia din amestec de plante (50 grame talpa gastii, 10 grame sovarf si 20 grame conuri de hamei). Infuzia se realizeaza din una-doua linguri de frunze la o cana cu apa fierbinte. Din bautura astfel realizata se consuma una sau doua cani indulcite cu miere, cu o jumatate de ora inainte de culcare.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.