Federatia de fotbal din Hong Kong a decis sa scoata la licitatie doua perechi de ghete care i-au apartinut internationalului englez David Beckham, banii rezultati urmand sa fie donati victimelor cutremurului din Asia. Ghetele, al caror pret de plecar
Federatia de fotbal din Hong Kong a decis sa scoata la licitatie doua perechi de ghete care i-au apartinut internationalului englez David Beckham, banii rezultati urmand sa fie donati victimelor cutremurului din Asia. Ghetele, al caror pret de plecare va fi de 1.026 de dolari, au fost cedate forului de la Hong Kong de catre firma Adidas. Licitatia va avea loc duminica, la stadionul din Hong Kong, inaintea debutului finalei Cupei Canton. Cu aceasta ocazie vor mai fi scoase la licitatie o serie de tricouri purtand semnaturile unor fotbalisti cunoscuti de la Manchester United, Arsenal, Chelsea, Liverpool, Newcastle, Tottenham, precum si tricouri ale nationalei Angliei.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.