Sute de craioveni au stat, ieri, ore in sir in frig, formand cozi interminabile la ghiseele Serviciului de Taxe si Impozite din Craiova, pentru a-si plati darile pe acest an la bugetul local. Aglomeratia a fost determinata de faptul ca toti cei care
Sute de craioveni au stat, ieri, ore in sir in frig, formand cozi interminabile la ghiseele Serviciului de Taxe si Impozite din Craiova, pentru a-si plati darile pe acest an la bugetul local. Aglomeratia a fost determinata de faptul ca toti cei care isi achita taxele si impozitele pana la 15 martie beneficiaza de o reducere de cinci la suta.
Pentru 2005, valoarea impozitelor este usor majorata fata de anul trecut. Astfel, pentru case impozitul se va calcula la suprafata construita, iar pentru apartamente la suprafata utila.
Spre deosebire de anul precedent, craiovenii care detin un apartament vor plati cu aproximativ 80.000 de lei mai mult. Pentru autoturisme impozitul va fi mai mare cu 18.000 de lei, iar pentru terenuri - cu 7.000 de lei pe metru patrat. Persoanele juridice vor avea o cota de impozitare mai mica, de la 1,5 la suta la 1,2 la suta din valoarea de inventar.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.