Ma numesc Marinescu Ion si locuiesc in comuna Scurtu, sat Valea Postei, jud. Teleorman. La noi in sat nu sunt stalpi de curent electric pana la casa mea, eu fiind la marginea satului. Asemenea mie mai este o familie de pensionari. Am facut o sesizar
Ma numesc Marinescu Ion si locuiesc in comuna Scurtu, sat Valea Postei, jud. Teleorman. La noi in sat nu sunt stalpi de curent electric pana la casa mea, eu fiind la marginea satului. Asemenea mie mai este o familie de pensionari. Am facut o sesizare la Primarie si la Prefectura Alexandriei. De la Alexandria mi s-a raspuns ca nu ma pot ajuta deoarece nu au fonduri si trebuie sa gasesc eu sponsor. Eu am 74 ani, celalalt pensionar are 78 de ani si nu avem posibilitatea sa bagam curent electric deoarece de la ultimul stalp sunt aproximativ 150 m si ni s-a spus ca trebuie 3 stalpi de curent. Am apelat la dv. cu speranta ca ne puteti ajuta.
Ion Marinescu, Teleorman


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.