Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, PF Teoctist s-a ingrijit si in acest an de hrana spirituala a romanilor. Acesta a oficiat la Catedrala din Dealul Mitropoliei slujba de sfintire a Apei Mari cu ocazia Botezului Domnului. in fata celor peste 1.000
Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, PF Teoctist s-a ingrijit si in acest an de hrana spirituala a romanilor. Acesta a oficiat la Catedrala din Dealul Mitropoliei slujba de sfintire a Apei Mari cu ocazia Botezului Domnului. in fata celor peste 1.000 de credinciosi veniti sa ia apa sfiintita Patriarhul BOR a spus ca "Aghiazma cea mare trebuie ascultata, luata si folosita cu mult respect".


Deputatul PRM Nati Meir il lauda pe seful sau de cate ori are ocazia. Meir i-a luat ieri apararea lui Corneliu Vadim Tudor, contrazicand un raport al Departamentului de Stat al SUA care il face pe liderul PRM extremist. Deputatul sustine ca Vadim Tudor este filosemit si reaminteste toate actiunile de anul trecut ale acestuia prin care acesta si cerut iertare poporului evreu.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.