28 de jucatori a avut sub comanda antrenorul Gabriel Stan, la primul antrenament din 2005 al echipei FC Brasov. Pentru a inlocui plecarea lui Buga la Rapid, brasovenii s-au orientat spre alte campionate. "Pana la finalul acestei saptamani vor sosi to
28 de jucatori a avut sub comanda antrenorul Gabriel Stan, la primul antrenament din 2005 al echipei FC Brasov. Pentru a inlocui plecarea lui Buga la Rapid, brasovenii s-au orientat spre alte campionate. "Pana la finalul acestei saptamani vor sosi toti cei pe care i-am avut in vedere. Printre ei, si 10 jucatori straini, din Portugalia si Serbia-Muntenegru. Toti sunt jucatori de prima divizie", a spus Gabello. De la prima sedinta de pregatire a absentat Ibrahim Dossey, ghanezul nereusind sa revina in timp util din tara sa, acolo unde a sarbatorit Revelionul, alaturi de sotia sa, Ioana, si fiica lor, Jeniffer, aflate pentru prima data in tara africana. De asemenea, absent a fost si cel de-al doilea portar, Traian Marc. Cea mai importanta achizitie de pana acum este cea a lui Petroiesc.
Saptamana viitoare, brasovenii vor urca in Poiana Brasov pentru primul cantonament al iernii. in perioada 5-20 februarie, elevii antrenorului Stan vor efectua stagiul extern, in statiunea turca Antalya.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.