Astazi, la cinematograful Europa, amatorii de comedie pot viziona, incepand cu orele 17.00 si apoi de la 19.00, pelicula franceza "Podium". Claude Francois e un artist deosebit, care canta si danseaza alaturi de patru coristi, dar care vrea sa ajunga
Astazi, la cinematograful Europa, amatorii de comedie pot viziona, incepand cu orele 17.00 si apoi de la 19.00, pelicula franceza "Podium". Claude Francois e un artist deosebit, care canta si danseaza alaturi de patru coristi, dar care vrea sa ajunga celebru nu cu ajutorul talentelor sale, ci castigand concursul din Noaptea Sosiilor, un spectacol difuzat la tv in prime-time. Prins intre dorinta de glorie si iubirea profunda pentru sotie, Claude se va trezi la un moment dat ca trebuie sa aleaga intre cariera si familie... Din distributie fac parte: Benoit Poelvoorde, Jean-Paul Rouve si Julie Depardieu.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.