De vreo saptamana, cantaretul Aurel Moldoveanu nu isi mai conduce autoturismul Espero cu numar de Galati. Dar nici vreo alta masina. si nu pentru ca ar fi vorba de vreun moft prin care sa se plaseze mai aproape de fani, ci pentru ca, intr-o noapte, p
De vreo saptamana, cantaretul Aurel Moldoveanu nu isi mai conduce autoturismul Espero cu numar de Galati. Dar nici vreo alta masina. si nu pentru ca ar fi vorba de vreun moft prin care sa se plaseze mai aproape de fani, ci pentru ca, intr-o noapte, pe cand se intorcea de la o petrecere la volanul masinii sale, politistii de la Circulatie l-au oprit si l-au pus sa sufle in aparatul alcooltest, care a indicat ca artistul luase ceva "la bord".
"Doua beri", s-a scuzat Aurica soferul, dar oamenii legii nu s-au induplecat si pentru cele 0.18 procente la mie, atat cat a indicat aparatul, i-au retinut permisul trubadurului din Galati, care va sta pe bara trei luni.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.