Copilul de doi ani cazut intr-un put la o adancime de 16 metri, intr-o gospodarie din judetul Teleorman, si scos la suprafata de catre echipele de interventie dupa mai mult de zece ore este internat la sectia de terapie intensiva a Spitalului ”Grigore Alexandrescu” din Bucuresti, iar starea sa este grava, insa stabila.

Purtatorul de cuvant al Spitalului ”Grigore Alexandrescu”, Raluca Alexandru, a declarat ca baietelul de un an de si noua luni a fost adus in stare critica, intubat si ventilat mecanic.

Potrivit acesteia, copilul a facut si un stop cardiac si a avut nevoie de manevre de resuscitare.

Medicii l-au diagnosticat cu cu hipotermie severa si l-au internat la sectia de terapie intensiva, fiindu-i administrata perfuzie de rehidratare si fiind pus pe ”suport ventilator”.

”Copilul este acum in stare stabila”, a mai spus Raluca Alexandru.

Copilul de doi ani a fost salvat de catre echipele de interventie din putul unde ramasese blocat la aproximativ 16 metri adancime dupa mai mult de zece ore. El a fost scos teafar si a primit ingrijiri medicale la fata locului. Ulterior, copilul a fost preluat de un elicopter SMURD si transportat la Spitalul ”Grigore Alexandrescu” din Bucuresti.

Locotenent-colonel Cristian Radu, de la Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta, a declarat ca baietelul de doi ani a stat cu jumatate din corp in apa.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.