Social 17 August 2016 10:15
Presedintele Senatului a oferit primele explicatii legate de reinnoirea permisului de conducere si motivul pentru care a ocolit coada de aproximativ o mie de persoane.

"Daca problema permisului meu de conducere ajunge o problema de DNA, nu inteleg de ce", a spus Tariceanu.

"Exista in orice stat cateva functii importante unde oamenii au fost alesi pentru ca sa reprezinte intr-un fel statul si sa se dedice in principal problemelor societatii si comunitatii lor. Asta trebuie sa fie preocuparea lor principala, nu statul la coada", a declarat Calin Popescu Tariceanu, citat de digi24.ro.

"Am vorbit sa merg inainte de inceperea programului, ca sa nu fac un gest ostentativ de a trece prin fata. Am dreptul la masina cu antemergator, SPP si asa mai departe. Nu stiu daca am folosit vreodata. Pentru ca nu vreau sa deranjez", a subliniat seful Senatului, citat de antena3.ro.

Tariceanu a mers saptamana trecuta sa isi reinnoiasca permisul de conducere, dar nu a ramas la coada formata in fata Directiei Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor, unde erau aproximativ o mie de persoane, ci a intrat pe o usa din curtea interioara, unde era asteptat de reprezentanti ai institutiei, care l-au condus in cladire si i-au facut procedurile pentru eliberarea documentului inainte ca publicul sa aiba acces


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.