Social 6 Iunie 2016 19:15
Imagini revoltatoare surprinse noaptea trecuta intr-o intersectie din centrul Bucurestiului. Un tanar dezbracat este incatusat de politisti si lovit. Victima este filmata cum cere ajutor in trafic soferilor, dar oamenii legii nu se opresc aici. Toarna o sticla de apa pe el si il trantesc la pamant.

DIGI24 prezinta marturia unei persoane care a asistat la aceasta scena:

„Ma deplasam din zona Unirii spre Piata Alba Iulia. In timp ce ma apropiam de semaforul de la intersectia Bulevardului Unirii cu Bulevardul Mircea Voda am sesizat ca erau mai multe masini de politie oprite. Ceea ce mi-a atras atentia era faptul ca o persoana era ghemuita pe trotuar si unul dintre politisti aparent fie o loveste, fie cel putin o impinge din spate cu piciorul.

Am asistat la niste scene as putea spune de cosmar sau cel putin mai rar intalnite. Chiar m-a deranjat profund modul in care politia a tratat o persoana care era deja incatusata. Chiar daca opunea rezistenta modul in care bataia de joc la care era supusa persoana respectiva as putea spune ca m-a socat.

Persoana era incatusata la picioare, se poate vedea destul de clar din imagini ca nici nu putea sa fuga. La un moment dat a plecat din zona de pe trotuar si a ajuns in zona din mijlocul intersectiei. Era incatusata si la picioare si la maini, complet dezbracata. Prezenta si urme de sange, cel putin pe partea din spate. Politistii fie in stropeau cu apa, turnau sticle de apa pe el si la un moment dat l-au luat de la catusele de la picioare si de maini cu capul in jos si l-au agatat efectiv ca pe un animal de un stalpisor de pe trotuar.

Nu stiu daca acei martori erau efectiv cetateni ca si mine sau erau angajati ai politiei.Ce m-a frapat e ca n-am vazut un echipaj de salvare SMURD sau salvarea Municipiului Bucuresti. Pentru ca persoana era aparent ranita sau avea anumite probleme de o anumita natura pe care nu le pot enumera eu in acest moment.”


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.