Fostul preot care a ucis o adolescenta de 15 ani intr-un apartament din Mamaia, in luna aprilie a anului trecut, ramane cu condamnarea la 12 ani de inchisoare, data de Tribunalul Constanta, decizia de luni a Curtii de Apel Constanta fiind definitiva.

Curtea de Apel Constanta a mentinut, luni, condamnarea la 12 ani de inchisoare a lui Laurentiu Constantin Aspru, in varsta de 38 de ani, din Bistrita Nasaud. Instanta a decis sa deduca din pedeapsa perioada retinerii si arestarii preventive, de la data de 11 aprilie 2015 si pana in prezent, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Laurentiu Constantin Aspru este obligat si la plata sumei de 560 de lei, cheltuieli judiciare catre stat, decizia de luni a Curtii de Apel Constanta fiind definitiva. In 12 octombrie 2015, Laurentiu Constantin Aspru a fost condamnat de Tribunalul Constanta la 12 ani de inchisoare pentru omor. Barbatul, fost preot in judetul Bistrita-Nasaud, si-a recunoscut fapta in fata instantei, dar si in cursul urmaririi penale. Politistii au fost sesizati in 11 aprilie 2015, de catre Laurentiu Constantin Aspru, ca intr-un bloc din statiunea Mamaia a avut loc o crima. Oamenii legii s-au deplasat la locul indicat si au descoperit cadavrul unei fete in varsta de 15 ani, din Navodari, care fusese stransa de gat cu un cablu electric. Trupul neinsufletit al victimei a fost dus la morga pentru necropsie.

In mai putin de o ora, anchetatorii au reusit sa il prinda pe autorul faptei, acesta fiind, de altfel, chiar barbatul care a alertat Politia.

Laurentiu Constantin Aspru a fost prins de politisti pe drumul care leaga Mamaia de Navodari, intr-un autoturism inmatriculat in judetul Cluj. El a fost dus la audieri la Parchetul Tribunalului Constanta, recunoscandu-si fapta in fata anchetatorilor. Barbatul a povestit cu acel prilej ca a cunoscut-o pe fata pe un site de escorte, si-au dat intalnire, iar el a venit la Mamaia pentru a se vedea cu aceasta in apartamentul in care adolescenta statea cu chirie. Barbatul a mai afirmat ca nu stia ca fata era minora si ca la un moment dat s-au luat la cearta, iar el a strans-o de gat cu cablul de la un fier de calcat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.