Social 4 Iulie 2015 14:16
O menajera romanca a fost arestata, intr-o localitate situata in apropiere de Roma, sub acuzatia ca ar fi batut-o pe o femeie varstnica pe care trebuia sa o ingrijeasca, victima fiind in stare critica, informeaza Corriere di Viterbo, in editia online.

Batrana in varsta de 88 de ani locuia in Monterosi, o suburbie a Romei. Vineri dupa-amiaza, femeia a fost gasita de vecini in stare grava, prezentand urme de lovituri in zona capului, a toracelui si pe maini. Carabinierii au stabilit ca pensionara a fost batuta, posibil in mod repetat, de menajera romanca, o femeie de 55 de ani angajata pentru a avea grija de batrana.

Potrivit anchetei preliminare, batrana a fost agresata pentru ca menajera nu suporta nemultumirile ei.

Cel mai grav incident violent ar fi avut loc in cursul noptii de joi spre vineri. Fiind in stare de ebrietate, romanca ar fi lovit-o cu putere pe batrana in cap, iar aceasta s-a prabusit. Pensionara italianca a fost transportata de urgenta la sectia de terapie intensiva a Spitalului Andosilla, in localitatea Civita Castellana, medicii precizand ca starea este critica si sansele de recuperare sunt reduse. Menajera romanca a fost plasata in arest preventiv sub acuzatia de tentativa de omor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.