Social 6 Mai 2015 10:53
PNL a solicitat marti audierea in Comisia pentru Sanatate a presedintelui CNASS in privinta blocajului cardurilor de sanatate, si l-a invitat pe ministrul Sanatatii Nicolae Banicioiu la sedinta de grup, pentru a explica cum va rezolva aceasta situatie.

"Grupul parlamentar al PNL, prin parlamentarii din Comisia de Sanatate, au solicitat audierea presedintelui CNASS, Vasile Ciurchea si a ministrului Sanatatii, Nicolae Banicioiu martea viitoare in Comisia de sanatate, pe subiectul cardurilor de sanatate. De asemenea, i-am adresat o invitatie ministrului Banicioiu sa ne onoreze cu prezenta si la grupul parlamentar sa ne explice cum rezolva aceasta situatie", a precizat liderul deputatilor PNL, Ludovic Orban, intrebat in legatura cu blocajul privind aplicarea cardurilor de sanatate.

El a adaugat ca un milion de oameni nu au primit aceste carduri si sunt persoane care nu stiu sa le foloseasca, aratand ca trebuie facut o campanie de informare, scrie MEDIAFAX. "Lasand la o parte ca erau un milion de oameni care nu au primit un card de sanatate, nu s-a facut o campanie in care sa li se explice oamenilor ce fac cu acest card. Am intalnit oameni care vor sa se duca cu acest card la bancomat sa scoata bani, ca sunt niste carduri purtatoare de resurse financiare pentru ca inca nu cunosc inca exact care este folosinta acestor carduri. Trebuie o campanie de informare extrem de serioasa facuta catre cetateni. Trebuie finalizata si distribuirea acestor carduri de sanatate", a mai spus Orban.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.