CNADNR va moderniza in acest an tronsonul Bucuresti - Fundulea al Autostrazii Soarelui (A2), lucrarile estimate la 22 milioane euro vizand inlocuirea stratului superior de beton cu asfalt, fara sa fie necesara insa inchiderea traficului.

Lucrarile la tronsonul inaugurat in 2004 vor incepe in primavara si vor fi finalizate pana in decembrie, estimeaza Compania de Drumuri si Autostrazi, scrie MEDIAFAX.

"Am facut reparatii si vom continua reparatiile, dar vreau sa va spun ca avem pregatit un proiect de reabilitare a acestui tronson, din beton de ciment. Avem toate aprobarile necesare si solutia va fi pusa in aplicare in acest an. Va fi reabilitat acest tronson, de la Bucuresti la Fundulea, pe ambele sensuri. Solutia aprobata este frezare cu 8 centimetri a betonului de ciment si inlocuire cu asfalt", a declarat Florea Dascalu, seful Directiei de Intretinere Drumuri Nationale si Autostrazi din cadrul CNADNR, intrebat cand vor fi astupate gropile de pe acest tronson.

El a aratat ca proiectul va costa aproximativ 22 milioane euro, iar lucrarile vor incepe in primavara, dupa finalizarea campaniei de iarna.

Intrebat daca reabilitarea va fi finalizata pana in vara acestui an, cand traficul se aglomereaza cu turisti care merg spre Litoral, reprezentantul CNADNR a raspuns ca lucrarile vor fi derulate si in vara, dar proiectul ar putea fi incheiat pana la sfarsitul anului 2015. "Va fi un santier, si lucrarile se vor face sub circulatie, cu asigurarea circulatiei in conditii corespunzatoare", a spus Dascalu.
Traficul pe tronsonul Bucuresti - Fundulea al Autostrazii Soarelui a fost deschis in 2004.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.