Sapte deputati PMP, printre care se numara si Robert Turcescu, au protestat in plen fata de propunerea de modificare a regulamentului forului legislativ, solicitata de coalitia PSD-ALDE-UDMR.

"Oameni buni, nu e un lucru de nebagat in seama, nu e un lucru pe care sa-l votati in necunostinta de cauza. El la asta duce - la cenzura, la transformarea Parlamentului in mosia lui Dragnea. Macar inainte de a vota astazi, dragi colegi de la PSD, de la ALDE, de la UDMR, ca fara sprijinul dumneavoastra nu facea Nicolicea ce dorea in comisia de regulament, va invit macar sa cititi textul. Este un lucru care va afecta viata parlamentara, dezbaterea parlamentara pe o lunga perioada de timp. Nu votati ca oile lui Daea. Votati in cunostinta de cauza. Si atentie, daca veti avea o minima aplecare asupra acestui text, veti vedea ca este un pericol mortal pentru ceea ce inseamna dezbaterea parlamentara. Nu va bateti joc de dezbaterea parlamentara", a spus Turcescu.

Deputatii PMP au afisat pancarte cu mesajele "Jos Cenzura!" si "Parlamentul nu e mosia lui Dragnea", noteaza hotnews.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.