Politica 16 Mai 2017 16:13
Dupa ce fostul premier Victor Ponta a atras atentia asupra faptului ca scara rulanta de la aeroportul Otopeni nu functioneaza, acesta a fost reparata. Insa, social-democratul atrage acum atentia asupra faptului ca ar fi nevoie de mai multi angajati ai MAI pentru a se evita cozile interminabile la care sunt supusi oamenii, scrie psnews.ro.

"Yes we can !!! - dupa 9 luni de zile merge din nou scara rulanta de la Aeroportul Otopeni!

Ma bucur pentru toti cei care intra in tara ( romani sau straini) ca scapa de efortul si umilinta de a urca scarile carand in spinare bagajele.

Acum insa trebuie obligatoriu pasul 2 - o rog public pe Doamna Ministru de Interne sa aloce inca 50 de ofiteri care sa efectueze controlul pasapoartelor. Nu poti cu acelasi numar de oameni sa procesezi din ce in ce mai multi pasageri cu un control din ce in ce mai strict folosind niste computere din ce in ce mai vechi. Si vin si vacantele acum ....

Fac precizarea ca SRI a gasit resurse de personal pentru controlul de securitate / la cei 100.000 de angajati ai MAI sigur mai putem adauga 50 ca sa nu mai stea oamenii la cozi interminabile , sa piarda avionul sau se loveasca de scara rulanta de la "Sosiri"!

Cu vizita Dlui Juncker am rezolvat cu scara - poate ofiterii la control pot fi ajutati inainte sa vina Dl Trump in Romania", a scris Victor Ponta pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.